<

Zaštita

Izaberite paket po Vašoj meri.

24h GPS nadzor vozila

Online praćenje vozila

24h GPS nadzor i zaštita vozila

Zaštita od krađe i zloupotreba

24h nadzor i zaštita vozila PLUS

Klijentu prilagođene usluge

Logistika

Izaberite paket po Vašoj meri.

GPS SMART

Upravljanje malim voznim parkovima

GPS SMART PLUS

Upravljanje velikim flotama vozila

O nama

Od ideje do realizacije.

 • Naš početak

  “ DDOR AUTO ” kao ćerka firma kompanije “DDOR Novi Sad” 2005. godine počela je da razvija sistem satelitskog nadzora i preventivne zaštite vozila od krađe u saradnji sa Fakultetom Tehničkih Nauka u Novom Sadu i firmama CAM i SCA.

 • Razvoj

  Na samom početku glavna aktivnost bila je usmerena na razvoj “ SISTEMA PREVENTIVNE ZAŠTITE VOZILA OD KRAĐE ” čiji je cilj zaštita vozila, smanjenje rizika, brzo lociranje i vraćanje vozila vlasniku. Uz pomoć visokih tehnologija razvijen je sopstveni nadzorni centar sa obučenim dispečerima koji radi 24 časa / 365 dana i ima blisku saradnju sa policijom i interpolom. Trenutno ovaj nadzorni centar prati i brine za sigurnost vozila čija je vrednost preko 15 miliona eura, a za poslednjih 5 godina nema ni jedno ukradeno vozilo.

 • Usavršavanje

  Zaokruživanjem segmenta preventivne zaštite vozila krenulo se u razvoj drugog segmenta, a to je “SISTEM NADZORA I PRAĆENJA VOZILA” za kompanije koje upravljanju većim i manjim flotama vozila, a imaju za cilj podizanje kvaliteta usluga, racionalizacije i smanjenja troškova, bolju organizaciju, smanjenja zloupotreba i malverzacija. Ovaj tip proizvoda je skalabilan i može se dograđivati i prilagođavati posebnim zahtevima klijenata.

 • Briga o kvalitetu

  Da bi ovakvi složeni soficistirani sistemi mogli da daju prave efekte korisniku usluga, “ DDOR AUTO ” je posebno vodio računa o kvalitetu uređaja i opreme i opredelio se za jednog od najpouzdanijih partnera, Izraelsku firmu “ Pointer Telocation ” (Cellocator divizija) koja u potpunosti zadovoljava postavljene standarde i zahteve. Svi parametri u uređajima su konfigurabilni i mogu se podešavati daljinskim putem. Takođe svi uređaji imaju mogućnost posebnog memorisanja podataka kada su u romingu ili dođe do nepredviđenog prekida u komunikaciji.

 • Lociranje
  na svakom
  koraku

Kontakt

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Adresa

Bulevar oslobođenja 92, IV sprat
21000 Novi Sad
00381 21 453 791
00381 21 453 792
ddorauto@ddor.co.rs